Miód


Gospodarstwo pasieczne PUCER - aktualności

13.07.2012

Wdrożyliśmy system HACCP na miód z Pasieki PUCER.

Z przyjemnością informujemy, że Pasieka PUCER wdrożyła system HACCP w celu monitorowania i kontroli procesów produkcji oraz dystrybucji miodów. Weryfikacja i korygowanie działań poprzez system HACCP gwarantuje bezpieczeństwo wyrobów oferowanych Konsumentom. Przestrzegamy zasad: GHP - Dobra Praktyka Higieniczna oraz GMP - Dobra Praktyka Produkcyjna gwarantujące bezpieczeństwo i wysoką jakość produktu, dostosowując tym samym nasz zakład do wymogów Unii Europejskiej . Na wszystkich etapach łańcucha produkcji podejmujemy działania mające na celu zapewnienie produkcji żywności bezpiecznej. Przyjmujemy zasadę, iż nie ma momentu, w którym można stwierdzić, że dalsze doskonalenie i podnoszenie standardów jest bezcelowe, niepotrzebne, czy niemożliwe. W tym celu wszyscy pracownicy firmy tworzą zespół, który dąży do permanentnego doskonalenia. Osiągnięcie wysokiej jakości miodu wymaga współpracy na wszystkich etapach produkcji.



Dane teleadresowe

 

Pasieka Pucer Dariusz Pucer


Pastwiska 7
11-410 Barciany

tel. 508381243, 508381244

www.pasiekapucer.pl

www.pasiekapucer.2hi.pl

e-mail: pasiekapucer@wp.pl

Liczba odwiedzin: 179745

Pasieka PUCER, miód, miód z poziomkami, miód lipowy, miod, pucer, miód spadziowy, bartnik